POTILASSIIRTOJENKORTTIKOULUTUS POTILASSIIRROT ERGONOMIAKOULUTUS

POTILASSIIRTOJENKORTTIKOULUTUS

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -koulutus on valtakunnallinen Työterveyslaitoksen ja terveydenhuollon siirtoergonomian asiantuntijoiden kehittämä koulutuskokonaisuus, joka perustuu tutkittuun näyttöön.
Kohderyhmä: Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -opintokokonaisuuden on kehitetty kaikille sosiaali- ja terveysalan työntekijöille, kuten sairaanhoitajat, fysioterapeutit, lähihoitajat, kodinhoitajat, kuntohoitajat, ensihoitajat sekä alan opettajille ja potilassiirtotaitoja ohjaaville sekä kaikkille, jotka avustavat potilaita liikkumisessa.
Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -koulutuksessa huomioidaan erityistilanteet ja potilaat koulutettavan kohderyhmän mukaan.

Tavoite:

Osallistuja päivittää oma potilassiirtotaitonsa nykyisten suositusten mukaiseksi. Hyvä siirtotaito vähentää työn kuormituksesta johtuvia liikuntaelinongelmia, lisää avustajan riskinarviointikykyä, parantaa potilaiden turvallisuutta avustustilanteissa sekä edistää kuntouttavaa työotetta ja hoidon laatua. – See more at: http://ergonomiakoulutus.blogspot.fi/#sthash.Bs6sy9Ad.dpuf Ergonomia -avoin | -tilauskoulutusta -luennointia | -konsultointia ja Ergonomiakorttikoulutus Potilassiirtojen Ergonomiakortti® koulutusta ympäri vuoden.
is.gd/qj0Lsg (ilmoit. is.gd/KmXLdV).
Ota yhteyttä: letampe[at]gmail[dot]com

Manual Handling of People in the Healthcare Sector

ISO/TR 12296:2012 esitys: is.gd/FTHRS2 article: is.gd/V2xV4p Täysin uudistettu potilassiirtokirja: Potilassiirrot – Taitava avustaja aktivoi ja auttaa. 2013. is.gd/kWg5Jo Ergonomiakonsultoinnilla &/ koulutuksella saavutetaan kustannustehokas investointi työntekijöiden hyvinvointiin ehkaeisemaellae tai ainakin vaehentaemaellaetuki- ja liikuntaelinvaivoja ja -vammoja. ERGOCAREBANK – The Ergonomic Databank for Social and Health Care project
Ergonomisia ratkaisuja sosiaali- ja terveydenhuoltoon projekti is.gd/POiPEa

Ergonomia_pyyda_tarjous_palvelusta_letampe[at]gmail[dot]i

March 24, 2014 · Leena Tamminen-Peter · Comments Closed
Tags: , , , , , , , , ,  · Posted in: POTILASSIIRTO


Free Google Page Rank

Plugin Sponsor WordPress Premium Plugins